Otsikko on kuin 1000 sanaa :)

kerrottakoon juttu ihan alusta.

Olimme suunnitelleet tyttöporukalla (minä ja  4 kaasoani) että lähdemme Helsinkiin juhlistamaan yhden kaason synttäreitä.
Olin jo perjantain illalla lakannut kynnet ja ilmoitin tästä Facessa, että kynsien maalausta ja Hesan reissun odottelua. (arvatkaa vaan oliko muutamat tästä päivityksestä jo nauranut)

Seuraavana aamuna, ihmettelin kun kello ei ollutkaan soinut klo.7 aikaan, no onneksi sisäinen kelloni herätti minut 7.25. (mies kertoi eilen että oli sabotoinut kelloani, jotta olisin nukkumassa kun tytöt tulee).

Pakkailin rauhassa ja kiroilin kun ei mitään vaatetta löytynyt ja tottakai soitin kaverille (kaasolle) ja manasin sille asiasta kans, kuin myös siskolleni.
Noh, lähemmäs klo. 10 pakettiauto tuli  ja tytöt nousi autosta. Ihmettelin kun tytöillä oli oudot vaatteet päällä, kunnes tajusin " MULLA ON POLTTARIT"

Tästä se sitten lähti


Minut yllätettiin oikein kunnollaPäälle minulle puettiin jalkapallo aiheinen asu (TEAM NIEMI ( tuleva sukunimeni) ) ja jalkapallo ihan sen takia koska mieheni on hulluna jalkapalloon.Minä sain listan ja aikaa oli 15min hakea kaikki listassa olevat ja pukea vaatteet päälleTässä minä, koirani ja kaasot, lähdössä matkalle

Ensin sain vihjelapun jossa kerrottiin seuraava kohdeja ei kun side silmille ja matkaan

Tässä mun hieno asu. Olimme tässä vaiheessa Järvelässä uimarannalla (Littoinen)Siellä oli koko MAHTAVA porukka odottamassa minuaTEAM NIEMI

Sitten oli tarjolla kuoharia ja picknickkiä

Sitten mun pitikin allekirjoittaa polttari vala :)
Mitä meinasin rikkoa muutaman otteeseen illan aikana, mutta onneksi minua muistutettiin asiasta :)

Sitten seuraavaan kohteeseen.....jep..minua on kuultu. TANKOTANSSI ;)

tässäpä pääsikin koko porukka testaamaan kykyjä. Lopuksi minun piti tanssia koko koreografia YKSIN.mulla vaihtu tanssin harjotusten ajaksi asu ;)Yksi kaasoistani harrastaa kyseistä lajia ja hän roikkuu tuolla tangolla ;)

Minulla oli myös varpaiden geelausta, mutta sieltä ei ole kuvaa...

Seuraavaksi menimme Rentoon jossa tapasimme muitakin polttarijengiä ;)Meidän Team NiemiSain juomaksi mansikkamargaritan ja tehtävän, pyytää pieneen kirjaan avioliitto neuvoja. Aika nihkeesti niitä tuli... ja sitten jatkettiin taas matkaa...Tätä enne käytiin pornokaupassa ;) ihan minun toive :D

Sitten kohti Samppalinnaa....ja juteltiin jalkapallosta....(HUOM! vihaan jalkapalloa :D ) MIKÄ SE PAITSIO ON...???!!?Tästä vielä käveltiin kohti autoja ja sitten kohti KUSTAVIAMeillä oli juomapelejä, saunomista...minut puhdistettiin vanhoista miehistä pois ja karkoitettiin pahat henget ja toivotettiin onnea tulevaan avioliittoon...ja JOUDUIN UIMAAN!!!! hrrr....Vesi oli n.+12 astetta.....

Vanhat miehet naulattiin ja heitettiin unohduksiin.... :D

Tässä voisin sanoa että oli kyllä ihan minun tyyliset polttarit ja AIVAN MAHTAVA MEININKI...Tässä seuraava aamu :D ja meidän jurttamajat jossa yövyimme, oli kyllä hieno maja :)

HUOM! kaikkia kuvia ei pystytty laittamaan kun niitä tuli yli 500kpl

ps. jos joku kuuli lauantaina ylex polttari soitosta ne oli mun tytöt...ne soitti :D